steierbalgriemheader

Contact

G kunstroute kleinHeb je vragen naar aanleiding van wat je op mijn website gelezen hebt, aarzel niet om me te mailen;

Heb je complimenten (heel graag ;-) kritiekpunten, suggesties? Ik ben nieuwsgierig naar wat je vind, neem gerust contact met me op: 020-4978645;

Bijna alles op mijn website is gratis, wil je iets  terugdoen (niet verplicht hoor), klik dan hier;

Mail kan je richten aan Gerard Gerritsen, mijn emailadres is: perspectief@ggms.nl

 

Nieuwsbrief 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn site? Een a tweemaal per maand stuur ik een nieuwsbrief rond. Je kan je hieronder aanmelden door je emailadres in te vullen en op aanmelden te drukken.

Je komt na je aanmelding bij een formulier wat je in kan vullen. Vervolgens krijg je een mail om je inschrijving te bevestigen.  Mocht je je ooit weer af willen melden, in elke nieuwsbrief staat onderaan de mogelijkheid om je af te melden.

chimp nieuwsbrief

Donatie

Sinds kort is het ook mogelijk mijn werk te steunen door een bedrag te doneren. Lees hier meer.

Verantwoording

Het doel van mijn website is om mijn passie te delen met anderen.
Mijn eigen composities zijn om die reden vrij te downloaden voor eigen gebruik. Gezien het grote succes hiervan heb ik in de loop der jaren een aantal bundels samengesteld, deels op verzoek (al die losse blaadjes raakten bij menigeen zoek) en deels uit eigen beweging.

Voor mijn bundels gelden dezelfde regels. Wanneer je mijn composities wilt opnemen in een bundel of boek of anderszins dan wil ik je er op wijzen dat mijn composities beschermd zijn. Dat wil niet zeggen dat ik tegen publicatie ben, maar wel wanneer dit gebeurt met een winstoogmerk en zonder overleg.  

Verder staat op deze site bladmuziek van andere componisten. Deze muziek is rechtenvrij, of ik heb toestemming gekregen van de componist voor publicatie op deze site. Mocht je echter van mening zijn dat een stuk niet rechtenvrij is, laat me dit dan even weten.

aan de binnendijk