Samenspelen met de trekharmonica deel 2

Deze bundel is een vervolg op een samenspeelbundel die ik een aantal jaren geleden heb uitgegeven. Meer info over de eerste bundel klik hier.

Eťn van de redenen om een nieuwe bundel te maken is een grote behoefte onder spelers aan ‘nieuw’ repertoire. Maar zeker zo belangrijk blijkt de behoefte aan iets pittiger repertoire. Ik hoop met deze bundel aan beide verlangens tegemoet te komen.  

De melodieŽn komen uit alle windstreken variŽrend van een eenvoudige Duitse canon tot een vrolijk Frans walsje. Maar ook pittige Zweedse walsjes en Ganglats; Traditioneel Engels repertoire, vrolijke Canadese muziek en een charmant walsje uit CataloniŽ. Allemaal geselecteerd op hun prettige speelbaarheid en uiteraard fraaie tweestemmigheid.

Bij deze bundel hoort een CD waarop alle eerste en tweede partijen apart zijn ingespeeld. Zodat je ook alleen kan samenspelen met de CD.

Bijgaand de inhoudsopgave en een voorbeeld uit de bundel.

 Inhoudsopgave   
 Manitoba's Golden Boy eerste partij mp3
 Manitoba's Golden Boy tweede partij  mp3


 

Hoe te bestellen?

Je kan de bundel plus CD bestellen door 18 euro over te boeken op bankrekeningnr: NL34 ASNB 0708 8676 26
ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg
onder vermelding van: Samenspeelbundel 2.

Bundel alleen kost 13 euro, de CD 5 euro. In de prijs zijn de verzendkosten reeds berekend voor verzending in Nederland. Woon je buiten Nederland graag even overleg over de verzendkosten. Bic code: ASNB NL21

Nieuw: je kan nu ook een pdf bundel bestellen van deze bundel. De kosten daarvan zijn € 7,50. Je ontvangt dan de complete bundel in pdf formaat per mail, die je zelf kan uitprinten. Stuur me een mail met je vraag

Het is verstandig voor een snelle verzending om me ook even je adresgegevens te mailen (klik hier als deze link niet werkt). Op mijn internetrekening, maar ook op mijn afschriften worden deze niet altijd compleet vermeld.

Mocht je (te) lang op een bundel moeten wachten neem dan even via de mail contact met me op. Uiteraard ook wanneer je andere vragen hebt. 

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: