Leuke veranderingen op komst ....

Normaliter zou je nu meer informatie krijgen over de bundel van je keuze, maar deze bundel en de meeste anderen worden dit jaar gratis op mijn website geplaatst.

Zover is het nog niet daarom tref je deze pagina aan, het is even een overbrugging, omdat er veel werk achter schuilgaat om dit te realiseren, maar heb even geduld.

De bundelsworden niet in de papieren uitvoering geplaatst maar als pdf bestand. Je kan als je dat wil de complete bundel downloaden, maar ook elk nummer apart. Bij elk nummer staat een mp3 bestand zodat je het nummer kan beluisteren, zoals je dat gewend bent elders op de website.

Klik op deze link om een voorbeeld te bekijken

 


 

Waarom worden de bundels gratis?

Ik streef er naar om zo veel mogelijk bladmuziek gratis te delen met de gemeenschap van trekharmonica spelers. De betaalde bundels waren jarenlang een manier om de kosten die schuil gaan achter deze service te dekken.

Een kleine twee jaar geleden heb ik een beroep gedaan op de trekharmonica gemeenschap omdat deze kosten niet meer toereikend waren. Mijn vraag was of trekharmonica spelers een donatie wilden doen zodat de website verder kan groeien en volledig reclame vrij kan blijven evenals de vele filmpjes op de site.

Dankzij deze donateurs die jaarlijks een bedrag naar keuze doneren, kan er  weer een mooie stap gezet kan worden in het toegankelijk maken van dit repertoire voor de hele trekharmonica gemeenschap.

 

Meer informatie, mocht je overwegen om donateur te worden

Terug naar het menu met het bundel overzicht