Kan ik de maker van deze website, met al die gratis beschikbaar gestelde bladmuziek, belonen voor zijn werk?

Deze vraag bereikt hem geregeld en dat schijnt hem heel blij te maken. U vraagt zich wellicht af waarom, dat antwoord is volgens hem nogal simpel: achter een dergelijke vraag gaat een blijk van waardering schuil. En ook de maker van deze site kent zichzelf inmiddels goed genoeg om te weten dat hij erkenning en waardering op prijs stelt.


Hoe kan ik mijn waardering laten blijken?

Daar zijn verschillende vormen voor:

- u kan eenmalig of jaarlijks een donatie doen. Dat levert ook nog wat op voor uzelf. Door op deze link te klikken krijgt u meer informatie;

- geheel nieuw is de volgende mogelijkheid:
De maker van deze website is verzot op een bepaalde chocola. Aan het eind van elke werkdag verdwijnt hij het liefst in een goed boek met een stuk chocola en een kopje vers gemalen koffie.
Die chocola is wel een dingetje want die is nogal prijzig, ooit kreeg hij er een van zijn vriendinnetje die een weekendje weg was naar Delft en nu staat het jaarlijks op zijn Sinterklaaslijstje.
Het is pure chocola met stukjes sinasappel afkomstig van Van der Burgh Chocolaat

Je kan deze reep of een andere als je denkt deze is volgens mij nog lekkerder, gewoon bestellen op de site en opsturen naar:
Gerard Gerritsen
Kinheim 374
1161 DL  Zwanenburg
Je kan er een bericht bij doen, een mailadres (dan kom je op de donateurslijst) of zelfs anoniem. Hij snapt de hint (lees: waardering) wel!

- Inmiddels heeft de maker van de site een alternatief gevonden, het leven van deze muzikant is redelijk sober en daar past slechts af en toe een luxe reep in. Dit alternatief maakt hem minstens zo blij en dat is afkomstig van de Lidl supermarkt: pure chocola met sinasappel stukjes:

Daarvan passen er twee a drie in een enveloppe door de brievenbus, maar neem er gerust eentje extra voor u zelf want ze zijn erg lekker. En ook deze kan u sturen naar het adres hier boven met of zonder een berichtje wat u zelf wil.

Is een stukje chocola voldoende?

De maker van deze site is een eenvoudig en sober levend mens, die liever weggeeft dan ontvangt. Het persoonlijke gebaar en de moeite die u neemt om te laten blijken dat u zijn werk waardeert is voor hem het belangrijkst.

Het zijn onder andere dit soort attenties die de maker van deze site niet kan weerstaan en waardoor hij anderen blijft verleiden om muziek te maken.

Hij kan het echter ook niet laten om anderen te verleiden om te lezen, want niet alleen bladmuziek ook boeken geeft hij gratis weg: www.wijdelen.nl