adbalgriemhouder2header

Youtube filmpjes kijken

Ga er maar eens op je gemak er voor zitten, als je alle filmpjes wilt zien, want hier staan over drie schermen verdeeld ruim 50 filmpjes.
Uitleg over de bediening staat onderaan de pagina.

Onderaan deze pagina vind je ook een filmpje waarin je wegwijs gemaakt word in het surfen op Youtube naar trekharmonica filmpjes van anderen

  Zie je hier geen filmpjes (Ipad). Klik hier voor mijn youtubekanaal

___________________________________________________________ 

Composities van anderen

___________________________________________________________ 

Eigen composities.

___________________________________________________________ 

 

Eigen composities uitgevoerd door anderen

___________________________________________________________ 

Wil je zelf eens zoeken naar interessante filmpjes waarbij de trekharmonica een centrale plaats inneemt, bekijk dan onderstaand filmpje.

 

 

Uitleg bediening Youtube (belangrijkste knoppen):
Kan ook via een filmpje klik
hier

Meest linkse knop is de Play knop. Met de knop er naast kan je naar het volgende filmpje doorklikken. Daarnaast zit de volumeknop. Als je daar met je muis op gaat staan kan je het volume vergroten of verkleinen.

Rechts van het midden staat een klein rechthoekje (afspeellijst). Als je daarop klikt komen alle filmpjes die je hier kan bekijken tevoorschijn. Klik vervolgens op het filmpje van je voorkeuze en deze start. Klik vervolgens nog een keer op het rechthoekje onderaan en het filmpje word zichtbaar.
Ook linksboven in beeld kun je de alle filmpjes zichtbaar maken op dezelfde wijze (Playlist).

Helemaal rechts beneden zit een knop waarmee je het filmpje op het hele scherm kan bekijken. Door op Esc te drukken op je toetsenbord linksboven krijg je weer een normaal scherm.

Lukt het je niet om beeld te krijgen, dan moet je wellicht de Flashplayer van Adobe installeren, of de meest recente versie. Dat kost niets.

Werken de filmpjes niet, klik dan op deze link,
 je komt dan op mijn youtube kanaal,
daar staan ze allemaal.