steierbalgriemheader

Contact

G kunstroute kleinHeb je vragen naar aanleiding van wat je op mijn website gelezen hebt, aarzel niet om me te mailen;

Heb je complimenten (heel graag ;-) kritiekpunten, suggesties? Ik ben nieuwsgierig naar wat je vind, neem gerust contact met me op: 06 - 245 949 82;

Bijna alles op mijn website is gratis, wil je iets  terugdoen (niet verplicht hoor), klik dan hier;

 

Mail kan je richten aan Gerard Gerritsen, mijn emailadres is:
perspectief(apestaartje)ggms.nl (vul op de plek van apestaartje dit teken @ in.)

Nieuwsbrief 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn site? Een a tweemaal per maand stuur ik een nieuwsbrief rond. Je kan je hieronder aanmelden door je mailadres in te vullen en op aanmelden te drukken.

Je komt na je aanmelding bij een formulier wat je in kan vullen. Vervolgens krijg je een mail om je inschrijving te bevestigen.  Mocht je je ooit weer af willen melden, in elke nieuwsbrief staat onderaan de mogelijkheid om je af te melden.

chimp nieuwsbrief

Donatie

Er gaat veel werk schuil achter deze website. Dat realiseren veel trekharmonica spelers zich, die hier geregeld terugkeren om onder andere gratis muziek te downloaden. Zij maken het mogelijk dat dit alles gratis en zonder reclame kan, dankzij een jaarlijkse donatie. Overweeg je dit ook, wat ik uiteraard zeer zou waarderen, dan vind je hier meer informatie.

Interview

Wil je meer weten over mij, mijn achtergrond, het ontstaan van de website en mijn visie? In maart 2019 heeft het Diatonisch Nieuwsblad een uitgebreid interview met mij gehouden, dat kan je via deze link lezen.

Verantwoording

Het doel van mijn website is om mijn passie te delen met anderen.
Mijn eigen composities zijn om die reden vrij te downloaden voor eigen gebruik.

Verder staat op deze site bladmuziek van andere componisten. Deze muziek is rechtenvrij, of ik heb toestemming gekregen van de componist voor publicatie op deze site. Mocht je echter van mening zijn dat een stuk niet rechtenvrij is, laat me dit dan even weten.

Wanneer je mijn composities wilt verspreiden op internet of opnemen in een bundel of boek of anderszins dan wil ik je er op wijzen dat mijn composities beschermd zijn. Dat wil niet zeggen dat ik tegen publicatie ben, maar wel wanneer dit gebeurt met een winstoogmerk en zonder overleg.  

 

aan de binnendijk