Kan ik de maker van deze website, met al die gratis beschikbaar gestelde bladmuziek, belonen voor zijn werk?

Deze vraag bereikt hem geregeld en dat schijnt hem heel blij te maken. U vraagt zich wellicht af waarom, dat antwoord is volgens hem nogal simpel: achter een dergelijke vraag gaat een blijk van waardering schuil. En ook de maker van deze site kent zichzelf inmiddels goed genoeg om te weten dat hij erkenning en waardering op prijs stelt.

Hoe kan ik mijn waardering laten blijken?

Daar zijn verschillende vormen voor:

- u kan eenmalig of jaarlijks een donatie doen. Dat levert ook nog wat op voor uzelf. Door op deze link te klikken krijgt u meer informatie;

- maar als u denkt ik ben meer van een praktisch kado om mijn waardering te laten blijken, lees dan rustig verder:

Aan het eind van elke werkdag verdwijnt de maker van deze site het liefst in een goed boek met een stuk chocola en een kopje vers gezette thee.

En die chocola daar is hij helemaal verzot op. Alleen dat is wel een dingetje want die is nogal prijzig, ooit kreeg hij er een van zijn lief die een weekendje weg was naar Delft en nu staat het jaarlijks op zijn Sinterklaaslijstje.

Het is pure chocola met stukjes sinaasappel afkomstig van Van der Burgh Chocolaat

U kan deze reep of een andere als u denkt deze is volgens mij nog lekkerder, gewoon bestellen op de site en opsturen naar:
Gerard Gerritsen
Kinheim 374
1161 DL  Zwanenburg
U kan er een bericht bij doen, een mailadres (dan komt u op de donateurslijst) of zelfs anoniem. Hij snapt de hint (lees: waardering) wel!

- Inmiddels heeft de maker van de site een alternatief gevonden, het leven van deze muzikant is redelijk sober en daar past slechts af en toe een luxe reep in. Dit alternatief maakt hem minstens zo blij en dat is afkomstig van de Lidl supermarkt: pure chocola met sinasappel stukjes en amandelen:

Daarvan passen er twee a drie in een enveloppe door de brievenbus, maar neem er gerust eentje extra voor u zelf want ze zijn erg lekker. En ook deze kan u sturen naar het adres hier boven met of zonder een berichtje wat u zelf
wil

- Mocht er bij u in de buurt geen Lidl zitten en mocht u denken ja, wat nu, onderstaand alternatief is op heel veel plekken te koop en is een van zijn laatste nieuwe ontdekkingen die hij dankzij een plofje op de deurmat heeft leren kennen.

Is een stukje chocola voldoende?

De maker van deze site is een eenvoudig en sober levend mens, die liever weggeeft dan ontvangt. Het persoonlijke gebaar en de moeite die u neemt om te laten blijken dat u zijn werk waardeert is voor hem het belangrijkst.

Het zijn onder andere dit soort attenties die de maker van deze site niet kan weerstaan en waardoor hij anderen blijft verleiden om muziek te maken. Zo'n plofje op de deurmat als de postbode langskomt, daar word hij heel blij van.

Hij kan het echter ook niet laten om anderen te verleiden om te lezen, want niet alleen bladmuziek ook boeken geeft hij, ook aan u, gratis weg:

www.wijdelen.nl