Verhuur van trekharmonica's.

De aanschaf van een trekharmonica is voor velen een behoorlijke uitgave. Bovendien als je net begint, heb je meestal nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf. En natuurlijk is het ook belangrijk of je het wel zo leuk vindt als het lijkt.

Ik krijg dan ook met een zekere regelmaat de vraag of ik instrumenten verhuur. Het antwoord is: Ja, ik verhuur instrumenten. Tot voor kort alleen aan leerlingen, maar om tegemoet te komen aan de vraag van spelers die wat verder weg wonen van Zwanenburg, ook aan spelers elders in het land.

Hoe werkt het?

Alle trekharmonica's die hier staan zijn te huur voor € 100,- euro per half jaar, plus een borg van € 100,- . Stuur mij een email met het instrument van je keuze plus je naam en adres. Stort vervolgens € 200,- (huur+borg) eventueel aangevuld met € 15,- voor het eerste lesboek op bankrekeningnummer: NL34 ASNB 0708 8676 26 ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg o.v.v. verhuur en het nummer van het instrument.

Vervolgens word de trekharmonica gratis bij je thuis bezorgd en kan je aan de slag.

___________________________________________________________ 

Harmona Nr 109

De Harmona die hier staat is te huur

___________________________________________________________ 

Hohner Club Nr 80

De Hohner Club IIB die hier stond is verhuurd sinds half januari 2024. 
Een clubmodel huren is dat verstandig?

___________________________________________________________

Stel dat ......

Stel dat je na 2 maanden denkt, ik vind het niks, of je hebt een ander instrument gevonden?

 Stuur mij dan een mail (klik hier als de mail link niet werkt) en stuur het instrument retour (in de verpakking waarin je het ontving). Je betaalt alleen de kosten voor de 2 maanden huur. De rest van het bedrag retourneer ik zo spoedig mogelijk.

Stel dat je het zo'n fijn instrument vindt dat je het wilt kopen?

Bij elk instrument zit een huurovereenkomst waarop staat wat de verkoopprijs is. Je betaalt dan slechts het verschil tussen de verkoopprijs en wat je reeds betaald hebt (huurkoop)

Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel niet om me te mailen. (klik hier als de mail link niet werkt) of te bellen 020-4978645. 

 

Artikelen die aansluiten bij dit onderwerp: